Om Kystens Tømrermester​

Kystens Tømrermester er en professionel og moderne bygge-entreprenør, der drives og ejes af Kim Lauritzen.

Virksomheden beskæftiger dygtige og passionerede medarbejdere, og anvender faste underentreprenører alt efter opgavernes størrelse og karakter. Derfor kan vi igennem et stort fagligt netværk være behjælpelige med dit næste projekt.

Vi ønsker at du vil opleve os som en transparent, tryg og troværdig byggeoplevelse; din tilfredshed har vores højeste prioritet.


Maler & murer

Vi har fast samarbejde med både maler og murer. Begge er passioneret omkring deres arbejde, og leverer altid kvalitetsarbejde til tiden.


Isolering med papiruld

Vi er uddannet efter tysk standard i indblæsning af isoleringsmateriale, og har eget udstyr. Vi anbefaler altid diffusionsåbne dampbremser og undertage, for et sundt indeklima. Vi samarbejder med Breinholm gruppen, og udfører egenkontrol i form af termografiske billeder.

Landskab

Til det grønne har vi Mikkel, der er udannet i landskabspleje. Mikkel er behjælpelig med alt fra nyanlæg, grøn pleje og naturpleje.

Tagspån
​Vi har hos Kystens Tømrermester en ideologi om at arbejde sunde og holdbare materialer, og er derfor blevet autoriserede spåntækkere. I den forbindelse har vi startet samarbejde med Starup Wood.

Grønt tag

Vi har erfaring med opbygning og anlæggelse af grønne tage, både sedum, sedum/græs og græs. I modsætning til tradtionelle tage tilbageholder et grønt tag regnvandet til brug for planterne, og kan derved mindske deres vandafledningsafgift.

Visionen er at skabe en virksomhed som lever op til det den lover, og kan opretholde et højt service niveau, samt følge udviklingen i det moderne samfund, dog uden at gå på kompromis med de håndværkmæssige traditioner.

Samarbejde i byggeprocesser er en meget vigtig faktor. De opgaver vi ikke selv er specialister i, har vi igennem mange år arbejdet sammen med dygtige håndværkere inden for alle fagområder. De deler alle vores vision om at udfører arbejde i høj kvalitet og til den aftalte tid, hvilket betyder at vi kan stå inde for dem.

Vi starter altid med en dialog om dine ønsker og behov. Derfra kan vi bedst rådgive dig om den bedste løsning - optimeret til dine behov.

Vi udfører:

Boligrenovering
Trapper

Døre & vinduer
Gulve & lofter

Tagrenovering

Udestue

Terrasser
Værksted
Småbygninger
Ejendomsvedligehold
Hegn & stakit
Carport & garage
Sommerhuse

Facility management 

Kystens Tømrermester ApS​ | Limkærvej 4, 3230 Græsted​ | ​Telefon: 51 20 30 70 | E-mail: info@ktm-aps.dk​​

Medlem af ​Dansk Byggeri