Kunderne siger

 “Vi har efterhånden fået tilknyttet Kystens Tømrermester fast til vores sted. Kim har udført mange, både store og små, vedligeholdelsesopgaver af vores bygninger. Ham holder vi ved, fordi han laver et ordentligt stykke tømrerarbejde og han overholder altid sine aftaler.”

Thomas Flintholm -Pension Kildegaarden i Tisvildeleje

“Vi fik Kim’s navn fra en kollega i forbindelse med vores køb af sommerhus i Kim’s lokalområde. Kim er ordholdende, både kvalitets- og prisbevidst, idérig og et behageligt menneske. Vi kan på det varmeste anbefale hans virksomhed til både større og mindre opgaver. Kim kan desuden entrere med andre faggrupper.”

Tom & Lotte, privat bolig i Gribskov

“Her i Mårum Præstegård har vi brugt KTM Kystens Tømrermester til både stort og småt og har været meget tilfredse med arbejdet. Bl.a. har vi fået bygget en dobbelt carport, samt et isoleret skur.

Det var en opgave, der krævede stor omtanke, fordi bygningen skulle passe ind ved siden af en gammel stråtækt bygning fra 1700 tallet og en funkis hovedbygning fra 1898, men resultatet er blevet rigtig flot og det er virkelig et gedigent stykke håndværk. Kim er utrolig omhyggelig og præcis og sætter en meget stor ære i, at udføre sine opgaver 100%.

Jeg kan kun anbefale hans arbejde.”

Pia Niebuhr, Sorgnepræst i Mårum kirke​​

"Vi har gennem flere år brugt Kystens tømrermester både i vores sommerhus såvel som hjemme i Hellerup, Kim og hans team leverer til topkarakter.

Altid som aftalt og mere til, oftest er KTM tidligere færdig en oprindelig aftalt, med et udført stykke arbejde i bedste kvalitet ovenikøbet til en fair pris.

Kim finder altid en smart løsning når udfordringerne dukker op , og vigtigst uden at gå på kompromis med sine høje kvalitets standarder . Ligeledes har

KTMs egen maler ( Markus) ofte afsluttet arbejdet med samme høje standard som resten af entreprisen.

Vi vil hermed give de varmeste anbefalinger og top karakter til KTM på alle områder, (pris, kvalitet, ordentlighed og ganske enkelt sund fornuft)​"

Henrik Parris Simonsen & Jane Malling Simonsen

Kystens Tømrermester ApS​ | Limkærvej 4, 3230 Græsted​ | ​Telefon: 51 20 30 70 | E-mail: info@ktm-aps.dk​​

Medlem af ​Dansk Byggeri